Covid-19
We blijven op afstand bereikbaar

 

In navolging van besluiten van de overheid en om de veiligheid van iedereen te garanderen, zijn onze verkooppunten tijdelijk gesloten. We blijven echter telefonisch en per e-mail beschikbaar voor al uw vragen. Onze werkplaats en de commerciële dienst zijn telefonisch of digitaal bereikbaar indien noodzakelijk.

Opel Assistance BE kan u bereiken via volgend nummer 0800-167 22 - vanuit het buitenland +32 2 233 26 12.

Hieronder vindt u de praktische informatie die momenteel van toepassing is voor ons bedrijf.

 

Zo zorgt Van Mossel Leyssen voor uw en onze gezondheid!

Heropening showrooms en werkplaatsen

Door de maatregelen die opgelegd zijn door de Nationale Veiligheidsraad kunnen we Van Mossel Leyssen heropenen vanaf 11 mei.  

Aangepaste dienstverlening

Wij staan weer helemaal klaar om u te ontvangen. Niet met open armen deze keer want het blijft een kwetsbare periode. Veiligheid gaat boven alles en daarom gebruiken we extra beschermingsmiddelen en passen we de veiligheidsmaatregelen toe. Het filmpje hieronder illustreert wat we doen om uw en onze veiligheid te garanderen, dit zowel in onze showroom als in onze werkplaats.

U kan ons nog steeds contacteren via de digitale weg: via Facebook messenger, mail,.. maar ook telefonisch blijven wij voor u beschikbaar.

Vind uw droomwagen in onze online showroom

U hoeft u woning niet te verlaten om de wagen van uw dromen te vinden. Ontdek de meer dan 600 wagens in onze voorraad. U kan onze verkopers online contacteren. Wil u zelf een nieuwe wagen samenstellen? Dat kan hier.

Blijf op de hoogte

Wij blijven de situatie nauwgezet opvolgen en houden u op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen via onze Facebookpagina of op vanmossel.be.

Wij wensen u en uw familie alvast een goede gezondheid toe en hopen u snel terug te zien.