Ons bedrijf.

Logo Van Mossel Leyssen

Onthaal

Een bezoekje aan onze garage begint steeds met een vriendelijke glimlach van onze onthaalmedewerkers Guy, Ilse, Sonja, Jelle en Jochem. Of je nu je wagen binnenbrengt voor onderhoud of enkel wat informatie komt vragen, een vlotte babbel is nooit veraf! Bij Van Mossel Leyssen krijg je steeds de service die je verdient.

Zo kan je:

  • Wachten in onze wachtruimte, voorzien van tv, video, dagbladen, gratis drank, aangevuld met een
    speelhoekje voor "onze toekomstige klantjes".
  • Beschikken over een vervangvoertuig.
  • Beschikken over een fiets.

Werkplaats

Onze +/- 1.020m² grote werkplaats is uitgerust met de meest recente infrastructuur. Zo kan je er een aparte bandencentrale, revisieruimte, autowasplaats en nog zoveel meer terugvinden. Erik zorgt ervoor dat alles in goede banen geleid wordt en stuurt onze deskundige mecaniciens aan.

 

Carrosserie

Boem...ongelukje gehad? Geen probleem! Onze carrosserieafdeling te Oudsbergen helpt je graag verder. Deze carrosserie is te vinden in onze eerste garage in Oudsbergen maar werd recent volledig vernieuwd. Dankzij deze vernieuwing kan het hechte team van Geert(carrosserieverantwoordelijke) beroep doen op de laatste nieuwe technologieën om je wagen in geen tijd terug in perfecte staat de weg op te sturen. Voor alle administratie omtrent ongevallen & carrosseriewerk spring je best even binnen op de receptie bij Van Mossel Carrosserie in Oudsbergen.

Eind 2010 ontving onze carrosserie het kwaliteitslabel KIWA Carrosserie Pro wat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Verkoop

Gunther, Geert, Bert en Michiel zorgen voor een goede ontvangst in onze toonzaal, en staan de klant te woord van bij de offerte van een nieuwe of occasie Opel personenwagen of bedrijfswagen tot en met de aflevering van het voertuig.